Абсцес

Абсцес (лат. abscessus) - це гнійне запалення тканин з їх розплавленням і утворенням гнійної порожнини, може розвинутися в підшкірній клітковині, м'язах, кістках, а також в органах або між ними. Абсцес може виникати як самостійно, так і як ускладнення іншого захворювання (пневмонія, травма, ангіна - заглотковий абсцес). Розвиток абсцесу пов'язано з попаданням в організм гноєтворних мікробів через пошкодження шкіри чи слизових оболонок або з занесенням збудника по кровоносних і лімфатичних судинах з іншого гнійного вогнища.

 

Захисна реакція організму проявляється в утворенні капсули, що обмежує абсцес від здорових тканин.

 

Рекомендовані продукти Вівасан: Імун Гуард, Ефірна олія Чайне дерево з канукой і чайним деревом, Екстракт грейпфрутовых кісточок.

 

 

Напій Імун Гуард містить екстракт ехінацеї пурпурової (ехінакозід), який має протизапальну та протимікробну дію.Одночасно він надає імуностимулюючу та імуномодулюючий вплив, підвищуючи імунітет, посилюючи дію ендогенних противоспалительных факторів.

 

Терпени ефірної олії чайного дерева справляють виражену протизапальну дію, викликаючи загибель широкого спектру бактерій, що обумовлюють запальний процес.

 

Екстракт грейпфрутовых кісточок містить флавоноїди і глюкозид нарингін, які стримують розмноження понад 800 штамів бактерій і вірусів.

 

Ацерола (вітамін С) виявляє стимулюючий вплив на кору надниркових залоз, сприяючи виробленню протизапального гормону кортикостерону, який пригнічує процеси запалення та посилює адаптогенні механізми.

 

Напій бузини чорної містить флавоноїди протизапальної дії, підсилюючи лімфодренажну функцію, сприяючи виведенню токсинів з вогнища поразки.

 

Внутрішнє застосування:

 

1. Напій Імун Гуард - по 1 ст. ложці 2 рази в день під час їжі протягом 2-4 тижнів. 3-6 упаковок.

2. Екстракт кісточок грейпфрута (при відсутності алергії) - 3-5 крапель на склянку кип'яченої води 2 рази на день протягом 2-4 тижнів (1 флакон) або

Олія чайного дерева (при відсутності алергії)- 1 крапля 2 рази в день після їжі ст. ложці молока або хлібної капсулі протягом 3-х тижнів. 1 флакон.

3. Чорна Бузина - 2-3 ст. ложки 3 рази на день за 1 годину до їжі у 150 мл кип'яченої води протягом 1 місяця. 3-4 пляшки.

4. Ацерола - 1 таблетка розсмоктувати 2-3 рази на день відразу після їжі протягом 1 місяця. 2 упаковки.

 

Зовнішнє застосування:

 

1. Компрес з сумішшю ефірних олій: - 3 к. олії чайного дерева + 3 краплі олії чебрецю або олії базиліка на 100 мл теплої води без емульгатора. Змочити бавовняну серветку, накласти на хворе місце, утеплити. Час дії 2 години. Застосовувати щодня до поліпшення стану.

 

2. Екстракт кісточок грейпфрута - 3-5 крапель на ст. ложку масла жожоба. Змочити серветку і накласти на 12 годин. Пов'язку міняти до лікування.

 

Купити рекомендовані продукти Вівасан для лікування абсцесу:

Імун Гуард

Ефірне масло Чайне дерево з канукой і чайним деревом

Екстракт грейпфрутовых кісточок

Корисні статті

Залишіть свої дані і ми з Вами зв'яжемся

vivasan-beauty.com.ua - Зворотній зв'язок

Ваші дані збережено.

Ми в соц-мережах

0 item:
 x 

Your shopping cart is empty!