ХІТ ПРОДАЖ!!! БАЛЬЗАМ АЛЬПІЙСЬКИХ ТРАВ

Універсальний швейцарський бальзам «Альпійські трави» Вівасан створений з прекрасної комбінації екстрактів ефірних масел 33-х цілющих трав і натуральних масел ши і рицинового.

Застосовується в ароматерапії, у якості відволікаючого і репеллентного, а також дезинфікуючого і антибактеріального засобу. Володіє всіма властивостями масла 33 трав, але довше залишається на шкірі і, відповідно, володіє більш тривалою дією. Не викликає алергії, так як містить тільки натуральні компоненти!

15134773 280104715720768 6866353418059803218 n

Склад Бальзаму «Альпійські трави»:

ефірна олія 33-х трав - евкаліпт, кайепут, м'ята польова, апельсин, лимонна трава індійська, гвоздика, ялівець, рожеве дерево, лимон, розмарин, лаванда вузьколиста, шавлія, чебрець, коричник цейлонський, мирра гірка абіссінська, базилік, ладан, гаультурія лежача, фенхель, герань запашна, мандарин, лавр благородний, гірська сосна, фісташка мастична, стираксова смола, естрагон(тархун), кріп, селера, ваніль, ірис блідий, мироксилон бальзамоносний, ферула гальбаноносна, женьшень, олія рицинова, олія ши (карите), бджолиний і мінеральний віск, бета каротин, БГТ.

Рекомендується використовувати при застуді, нежиті, кашлі, ангіні, головному болі і запамороченні, болі і тиску у вухах, морській хворобі, укусах комах, заспокоює, знімає відчуття втоми, біль у м'язах і суглобах, допомагає при ревматизмі і артрозах, спортивних травмах, розтягуванні м'язів, відновлює венозний кровообіг, заряджає енергією, сприяє проясненню свідомості і концентрації уваги.

Завдяки своїй ефективності і зручною компактній упаковці - незамінний помічник в поїздках.

 

Застосування :
Наносити 2-3 рази в день на проблемне місце:

- нежить — на верхню губу
- болі у вухах - за вухо
- головний біль — на скроні
- застуда — розтерти груди
- неперевершений засіб від кровосисних комах (комарів, кліщів)
- укуси комах - нанести на місце укусу
- масаж біологічно активних точок - допомагає запобігти багатьом захворюванням. Якщо ж при цьому використовувати Бальзам «Альпійські трави», то це буде мати ще більш ефективний вплив на організм людини.

Бальзам «Альпійські трави» змусить кров з високою швидкістю циркулювати в кровоносних судинах по спіралі.

Регулярне використання Бальзаму «Альпійські трави» активізує кровообіг, очищає стінки судин, пом'якшує їх, повертає їм еластичність, ефективно розщеплює скупчилися шкідливі речовини, а також виводить токсини з організму і кровоносних судин і, таким чином, попереджає ризик виникнення різних серцево-судинних захворювань.

- вплив на певні точки вушної раковини передається на органи всього тіла - так можна вилікувати різні захворювання, можна впливати на власну нервову систему - образно кажучи, можна "витягнути себе за вуха зі стресу".

- з допомогою масажу із застосуванням Бальзаму «Альпійські трави» можна нормалізувати тиск, позбутися болю в області серця, неприємних відчуттів в шлунку, кишечнику. Можна не тільки масажувати окремі точки, але і розтирати деякі ділянки тіла.

- остеохондроз - знайдіть точку, розташовану на тильній поверхні кисті руки, між п'ястно-фаланговыми суглобами вказівного і середнього пальців.

У знайдену точку втріть Бальзамом «Альпійські трави» і масажуйте протягом двох хвилин. Допомагає при хворобливих відчуттях в шиї при остеохондрозі. Особливо корисний такий масаж тим, хто веде малорухливий спосіб життя, КОМУ ДОВГИЙ ЧАС ДОВОДИТЬСЯ ПРОВОДИТИ ЗА КОМП'ЮТЕРОМ.

image57 ixbc n9

- радикуліт - розтерти хворе місце Бальзамом «Альпійські трави». Укутайте спину вовняним шарфом і уникайте фізичного навантаження протягом тижня.

- розтягнення м'язів - розтирання з Бальзамом «Альпійські трави» Також слід накласти фіксуючі пов'язки на 1-2 дні. Для пошкодженої кінцівки необхідний спокій на 12-24 години.

- біль в ліктьовому суглобі - знайдіть точку, вона розташовується в центрі ліктьової складки внутрішнього краю сухожилля біцепса. Втирати Бальзам «Альпійські трави» з легким погладжуванням протягом хвилини.

- ішіас (попереково-крижовий радикуліт) - запалення сідничного нерва, що проявляється болями в поперековій області, які віддаються в ягодицю або стегно, гомілку, стопу.

Точка, допомагає зняти больові відчуття при ішіасі, розташована в ямці за зовнішньої щиколотку у верхнього краю п'яткової кістки. Точку інтенсивно масажуйте з Бальзамом «Альпійські трави» протягом 15-30 хвилин.

- невралгія трійчастого нерва - Бальзам «Альпійські трави» прекрасний засіб для боротьби з цим захворюванням. Затисніть мочку великим і вказівним пальцями і інтенсивно розтирайте з Бальзамом «Альпійські трави».

- слабкість і оніміння в кінцівках - ввечері натирайте Бальзамом «Альпійські трави» хворі кінцівки Тривалість лікування не менше 2-3 місяців. Позитивний ефект закріплюють двотижневими курсами навесні і восени.

При слабкості у верхній кінцівках виконуйте щоденні натирання зап'ясть рук. При слабкості в кінцівках рекомендується включати в раціон яловичину, баранячі нирки.

- міжреберна невралгія - масажуйте точки, застосовуючи Бальзам «Альпійські трави», які розташовуються на рівні між четвертим і п'ятим грудними хребцями, а після масажу наклейте на зазначені точки перцевий пластир.

- люмбаго (поперековий біль) - знімає біль фізичний спокій, горизонтальне положення хребта. Значне полегшення дає і масаж з Бальзамом «Альпійські трави».

Знайдіть точку, розташовану в центрі підколінної ямки і з силою втирайте в неї бальзам. Можна масажувати дві інші точки, які розташовуються між другим і третім поперековими хребцями. Проводите інтенсивний масаж проти годинникової стрілки протягом 3-4 хвилин. після масажу наклеїти перцевий пластир.

- імунодефіцит - слід масажувати Бальзамом «Альпійські трави» точку, розташовану в центрі рукоятки грудини, а також точку, що знаходиться трохи нижче.

Рекомендуємо включити в раціон страви з високим вмістом тваринного білка, вітамінів і обмежити жири. Їжте побільше свіжих овочів, фруктів, ягід, свіжої зелені. Для попередження розвитку імунодефіциту вже з кінця зими намагайтеся вживати з їжею якомога більше вітамінів.

Застереження:

Не застосовувати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту і дітям до 2х років! Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі і на слизові оболонки.

Не слід проводити масажні процедури:

- при гострому гарячковому стані
- при запальних процесах
- кровотечі і кровоточивості
- гнійниках, де б вони не були
- шкірних захворюваннях
- надмірне збудження або перевтомі після великого фізичного навантаження
- запаленні вен, тромбозі вен і великих варикозних розширеннях
- не можна масажувати родимі плями, злоякісні і доброякісні пухлини.

 

Корисні статті

Залишіть свої дані і ми з Вами зв'яжемся

vivasan-beauty.com.ua - Зворотній зв'язок

Ваші дані збережено.

Ми в соц-мережах

0 item:
 x 

Your shopping cart is empty!